Anke De Meester loopbaanbegeleiding – coach – trainer

Anke

De Meester

Loopbaanbegeleiding
Coach
Trainer

Ik ben Anke, een enthousiaste en gedreven levensgenieter.

Mijn grootste liefde is mijn hondje Charlie, we trekken er graag samen op uit. Ik hou van reizen, maar ook van thuiskomen. In het weekend of op een vrije dag ga ik graag ontbijten, met een lekker koffietje erbij! Mijn zetel heeft op vrije momenten een grote aantrekkingskracht, om er in weg te kruipen met een goed boek of een filmpje te kijken (dat kan Charlie ook appreciëren trouwens, kan ze lekker knuffelen!). Verder ben ik vaak te vinden bij familie en vrienden, en als experimenterende foodie maakt eten en drinken daar maar al te vaak deel van uit.

 

Ik ben ook Anke, coach en trainer in hart en nieren.

Dynamische, empathische en mensgerichte facilitator met meer dan 13 jaar ervaring in het geven van opleidingen en workshops. Ik haal mijn energie uit het coachen en begeleiden van mensen bij (professionele) vraagstukken. Ik wil hen echt versterken in wie ze zijn en wat ze willen, door samen op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en talenten, die ze misschien zelf uit het oog verloren zijn.

Aanvullend op mijn ervaring als trainer bij Fluvius en begeleiden van werkzoekenden bij SBS SkillBuilderS stapte ik in de opleiding tot loopbaancoach bij Karine Van Oosterbos (K-onsult) om me verder te onderbouwen in mijn kennis en kunde.

 

Ik ben ook Anke, jouw nieuwe loopbaanbegeleider.

Klaar om jou te coachen in je zoektocht naar werkgeluk!

Weet je het even niet meer zo goed? Heb je vragen bij jouw ‘why’ in je loopbaan? Voel je je niet meer thuis op je werk? Moet je je elke werkdag uit je bed slepen? Op zoek naar je drive, goesting en motivatie?

Onbevooroordeeld en met een open blik luister ik naar je verhaal en we gaan samen op zoek naar je kwaliteiten, vaardigheden en talenten. We maken samen jouw traject, waardoor geen enkel traject hetzelfde is.

Voor meer info kan je terecht op mijn website www.ankedemeester.be, een afspraak maken kan rechtstreeks via deze link: https://calendly.com/ankedemeester/intakegesprek

Mogelijke vragen en interessedomeinen

 • loopbaanbegeleiding
 • nieuwe richting in je loopbaan
 • omgaan met stress
 • CV, motivatiebrief, LinkedInprofiel
 • sollicitatietechnieken oefenen
 • work-life balans
 • terug aan de slag na langdurige ziekte

Relevante werkervaring

 • 7 jaar interne trainer bij Eandis/Fluvius
 • 6 maanden trajectbegeleiding en oriëntering voor werkzoekenden bij SBS SkillBuilderS
 • WW coach te Hemiksem en Aartselaar

Opleidingen

 • Opleiding tot loopbaancoach/loopbaanprofessional @ K-onsult

Praktisch

Elke sessie duurt 1 uur. Het eerste gesprek is een telefonisch kennismakingsgesprek. Er is geen terugbetaling door mutualiteiten.

Met loopbaancheques

Als werknemer heb je recht op loopbaancheques.
Een loopbaancheque kost je 40 euro, de eerste geeft recht op 4 sessies, de tweede geeft recht op 3 sessies. Dit is erg voordelig, want de reële waarde bedraagt 550 euro. Je kan tot tweemaal toe cheques bestellen en dus voor slechts 80 euro 7 uur loopbaancoaching volgen.

Van zodra je een individuele afspraak maakt wordt deze verrekend met loopbaancheques.

Meer info of bestellen kan via deze link http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding, door het nummer 0800/30700 te bellen of door langs te gaan bij één van de VDAB-werkwinkels.

Ik ben verbonden aan K-onsult, een erkend loopbaancenter, waardoor je bij mij terecht kan met loopbaancheques.

 

Zonder loopbaancheques

Heb je geen recht op loopbaancheques, omdat je recent bent afgestudeerd, in het buitenland hebt gewoond of om andere redenen? Dan betaal je 75€ voor een sessie van 1u.

Je kan betalen met de app van je bank op je smartphone, je bankkaart of cash op het einde van elke sessie.