Dita Demaku Relatie/Sekscounselor

Dita

Demaku

Relatiecounselor, sekscounselor

Waarom relatie (sex) counseling?

Relaties vereisen tijd, energie en toewijding. Een luisterend oor vinden is niet altijd even gemakkelijk. Het gaat zeker niet enkel om koppelrelaties, maar om de relatie met jezelf,  ouders, vrienden, broer/zus, collega’s, … ongeacht seksuele geaardheid en genderidentiteit.

In de meeste gevallen kunnen de betrokken partijen problemen onderling oplossen. In sommige gevallen, is er echter professioneel hulp nodig om hun een ander perspectief op hun problemen te geven. Luisteren zonder oordeel, zonder mening, zonder tegenspraak maar met onvoorwaardelijke aandacht voor jou.

De uitdagingen in je relatie kunnen verschillen – gevoelens van afwijzing, wrok, afnemende genegenheid, financiële problemen, ontrouw, enz . Mijn doel is om u te helpen om uw uitdagingen onder ogen te zien, uw relatie te versterken, communicatie te verbeteren, stress te verminderen, verloren intimiteit revitaliseren en het herstellen van het gevoel van liefdevolle verbinding in je relatie.

Moeilijkheden in de slaapkamer, aan de ander kant, kunnen ook een bron van stress en spanningen in je leven zijn. Helaas, het taboe rondom seksuele problemen is nog steeds erg groot. Daarom is sekscounseling de juiste ruimte om open en zonder taboe uw problemen, klachten, bekommernissen, ervaringen, verlangens en verwachtingen te bespreken om meer inzicht te krijgen en tot een oplossing te komen.

Je kan alleen of met de betrokken partij(en) in counseling terecht. Alle sessies worden aangepast aan uw specifieke behoeftes.

Wie ben ik?

Positieve psychologie en positief denken maken al 20 jaar een vast onderdeel uit van mijn leven. Uiteindelijk besloot ik om met mijn passie voor relatie en sekscounseling professioneel te werk te gaan en verliet ik mijn job als researcher om mezelf ook om te scholen tot counselor. Zo wil ik mijn expertise en ervaring gebruiken om anderen te helpen om gezonde relaties op te bouwen en uitdagingen in het seksleven een positieve wending te geven.

Praktisch

    • Elke sessie duurt 1 uur
    • Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek
    • Het tarief van elk gesprek is 50 euro
    • Er is geen terugbetaling.