Gregory Swerts Psychologisch Therapeut

Gregory

Swerts

geboren in 1977
2 kinderen
psychologisch & energetisch therapeut

Eigenlijk heb je niemand nodig om de juiste keuzes en beslissingen te maken omdat alleen jij weet wat er allemaal in jouw leven gebeurd is en wie jij bent. Toch komt iedereen vroeg of laat op een punt dat je net wel iemand nodig hebt om je weer de juiste richting in te duwen. Dat doe je door de juiste vragen te stellen. Bij iedereen, luister goed, bij iedereen gebeuren er af en toe dingen die aanvoelen als pech, verlies, teleurstelling, …  Al deze dingen komen in jouw leven om uit te LEREN  en te GROEIEN.

Natuurlijk wil iedereen een foutloos leven omdat wij geprogrammeerd zijn om zo weinig mogelijk pijn te hebben en zoveel mogelijk plezier. En fouten maken doet pijn omdat je van kleins af aangeleerd wordt dat fouten gelijk staan aan mislukking. Als je mislukt hoor je er niet bij en dat staat gelijk aan afwijzing. Afwijzing ervaar je als één van de meest pijnlijke gevoelens omdat dit je eigenwaarde en zelfvertrouwen aantast. Als je door die pijn heengaat en eruit leert dan ben je aan het GROEIEN.

Zit jij ook niet lekker in je vel, heb jij moeite bij bepaalde keuzes, heb je last van faalangst? Welke uitdaging jij op dit moment ook ervaart weet dat wat er op dit moment gebeurd bedoeld is om uit te LEREN en om jou naar je volgende level te brengen. Het is alleen aan jou om ernaar te LUISTEREN  en te willen GROEIEN. Doe je dat niet dan zal deze les zich op een andere manier aanbieden en je op een andere manier proberen wakker te maken want je bent hier in dit leven gekomen om te GROEIEN naar je ‘GELUK’.

GELUK is voor iedereen anders gedefinieerd, toch zijn de fundamentele begrippen van geluk voor iedereen hetzelfde. Geluk hangt samen met ongeveer 12 dimensies in ons leven. Als je bij 1 of meerdere slecht scoort zal je u op een bepaald punt niet volledig gelukkig voelen. Onderbewust ga je dan op zoek naar de oorzaak. Bewust denk je dan meestal dat het aan je job ligt, je studierichting, je partner, de auto waarmee je rijdt of andere dingen buiten jou liggen. Spijtig genoeg wordt je van kleins af aan geleerd dat als je een goede baan hebt, een huisje, gezinnetje, leuke auto, reizen kunt maken enzoverder dat je bij de gelukkigen hoort. Maar je hardware is anders geprogrammeerd. Je geluk hangt af van meer dimensies dan alleen de uiterlijke, tastbare bezittingen.

De belangrijkste dimensies om je ultieme geluk te ervaren zijn:

 • Gezondheid
 • Intellectuele groei
 • Emotionele intelligentie
 • Karakter
 • Spirituele leven
 • Romantiek / liefdesleven
 • Ouderschap
 • Sociale leven
 • Financiële leven
 • Carrière
 • Levenskwaliteit
 • Levensvisie

Scoor je op één of meer van deze punten een onvoldoende dan is de kans groot dat je met wat uitdagingen zit. Het leuke nieuws is dat je er altijd iets aan kan doen. En dat is waar mijn passie ligt. Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw GROEI. Welke punten je eerst moet aanpakken, hoe je dit moet doen, enz. Je zal zien dat wanneer je beter scoort op een bepaalde dimensie automatisch andere dimensies ook hoger gaan scoren. Als je dit systematisch toepast vind je opeens de vrijheid en zelfzekerheid waar iedereen naar op zoek is. Na verloop van tijd heb je mij niet meer nodig en heb je een soort van ingebouwde GPS die je recht naar de door jou ingegeven bestemmingen begeleidt.

Gregory Swerts

psychologisch therapeut – energetisch therapeut

Geboren te Brasschaat 1977. 2 Kinderen (jongen 2005, meisje 2014)  woont in Schilde

Gregory Swerts - De Boom

Praktisch

Elke sessie duurt 60 tot 90 minuten. Het tarief van elk gesprek is 50 euro.